Assalamualaikum w.b.t.

Jom ramai-ramai jadi follower Canteknye Collection... just click follower button di bawah...

Koleksi di sini best plz bagi tahu kawan-kawan sekali ya!!! “so kita anjoy” happy shopping 2 all of u......

Followers

ORDER FORM

Assalammualaikum w.t.b.

 

Pihak Canteknye Collection amat berbesar hati kerana anda melayari blog ini dan mengisi "ORDER FORM" di bawah dengan ikhlas dan jujur...^_^.  Sila isikan maklumat yang lengkap dan tepat bagi mengelakkan sebarang kesulitan semasa proses penghantaran dilakukan. Terima kasih di atas sokongan dan kesungguhan anda!!!

Kategori Pilihan :
Nama Penuh :
Alamat Email (PENTING) :
Telefon (H/P) :
Alamat (PENTING) :
Poskod :
Kod Item :
Kod Alternatif (jika kod di atas tiada stok)
Penghantaran :
Nak Bayar Bila :
Pembayaran Melalui :
Pertanyaan :

Sila semak kembali "ORDER FORM" SEBELUM "SUBMIT" ke pihak Canteknye Collection. Sekian, terima kasih.

Anda akan menerima reply dari kami dalam tempoh 24jam-36jam, sekiranya tiada anda boleh check "SPAM BOX" dan sekiranya tiada juga mohon maklumkan kepada pihak kami untuk tindakan lanjut.

By owner Canteknye Collection: eizar zar


This contact form was created by Freedback.

26 January 2012

CLEARANCE SALE NY2012 PART 2

Assalamualaikum w.b.t.

Ini sambungan CLEARANCE SALE ari 2. Bila check balik stok, tengok masih ada lagi yang belum clear, jadi yang ini pun ditawarkan dengan harga gempak gila.... jom scroll di bawah...
Kalau dah ada yang berkenaan tu janganlah lupa isi ORDER FORM tu ya!!! Dan kalau nak lagi discount RM1.00 tu bolehlah hantar SMS taip macam ni pun dah cukup "dah isi/check balik/dll" simple bukan, tup tup dah dapat discount lagi.... horeyyyy.....

Shawl Cotton 2 Tone, Shawl Benang Kait & Syria Arab

Normal price RM15.00 : Now RM9.00 only



Normal price RM15.00 : Now RM9.00 only



Normal price RM15.00 : Now RM9.00 only
Kod: NY2012P2-05


Normal price RM28.00 : Now RM18.00 only
Size : M
Kod: NY2012P2-06


15 January 2012

CLEARANCE SALE NY2012 PART 1

Assalamualaikum w.b.t.

Rasanya dah lama saya tak update item baru... ini adalah permulaan bagi tahun 2012 dan banyak lagi koleksi akan menyusul kemudian. Insya Allah perancangan tahun 2012 untuk Canteknya Collection sedang diatur, maklumlah lambat sikit... "action". Harapan saya agar anda semua berpuas hati dengan servis yang Canteknye Collection berikan.

Di bawah ini saya uploadkan kembali stok yang masih lagi terdapat di Canteknye Collection dengan harga gempak gila, semuanya harga net tau.... Jangan lupa grab satu.... luv:eizar zar


Tudung Express Cotton & Tudung Express 5Layer


Normal price RM30.00 : Now RM23.00 only
Size : L
Kod : NY2012-01


Normal price RM30.00 : Now RM23.00 only
Size : L
Kod : NY2012-02


Normal price RM36.00 : Now RM26.00 only
Size : M
Kod : NY2012-03


Normal price RM36.00 : Now RM26.00 only
Size : M
Kod : NY2012-04


Normal price RM36.00 : Now RM26.00 only
Size : M
Kod : NY2012-05


Normal price RM36.00 : Now RM26.00 only
Size : M
Kod : NY2012-06


02 October 2011

KAIN COTTON DAN TELEKUNG

COTTON KAKI & COTTON VISCOSE


Sila klik gambar untuk memilih dan melihat kod yang berkenaan.

******************************************


TELEKUNG SULAM BUNGA TIMBUL


Sila klik gambar untuk memilih dan melihat kod yang berkenaan.

01 October 2011

TUDUNG EXPRESS COTTON PLAIN

Assalamualaikum w.b.t.

Tudung exspress cotton plain dengan material cotton yang lembut standard butik. Terletak kemas apabila dipakai. Sesuai dan boleh dipadankan dengan baju corak/plain :-) Ada pelbagai warna seperti di bawah (warna asal lebih gelap sedikit dan cantik-cantik belaka. p/s maklumlah camera hpone... hehehe)

Awning thaisilk yang juga berkualiti tinggi. Semua didatangkan dalam saiz M memang sesuai menutup paras dada !!! Sesiapa yang xde koleksi ini atau yang nak tambah cepat-cepat beli tau....^__^

Sehelai hanya RM28.00 sahaja.


Kod : TECP01
Warna : Maroon
Status : SOLD OUT


Kod : TECP02
Warna : Light Hijau Pucuk Pisang
Status : SOLD OUT


Kod : TECP03
Warna : Light Milo
Status : SOLD OUT


Kod : TECP04
Warna : Turquoise
Status : SOLD OUT


Kod : TECP05
Warna : Dark Purple
Status : SOLD OUT










SHAWL COTTON 2 TONE

Assalamualaikum w.b.t.

Shawl 2 tone!!! Shawl ni memang ringkas dan mudah digayakan. Ada beberapa warna seperti di bawah (warna dalam gambar xbanyak beza dengan yang asal) tapi semuanya cantik-cantik belaka ok!
Material dari cotton xpanas walaupun dipakai lama-lama. Mudah!!! Nak menarik lagi pakailah dengan inner neck atau inner biasa semuanya sesuai... gerenti vogue punyalah:))
Cepat-cepat, siapa xbeli rugi tau... stok terhad!!! Harga pun berbaloi ^__^

Sehelai hanya RM15.00 sahaja.
(belian ke2 RM14.00 sementara stok masih ada)



Status : SOLD OUT


Status : SOLD OUT


Status : SOLD OUT


Status : SOLD OUT



19 September 2011

TUDUNG EXPRESS COTTON #B3

Assalamualaikum w.b.t.

Tudung express cotton bercorak abstrak dan bunga-bungaan cantik lagi menawan! Material dijamin berkualiti tinggi iaitu dari cotton benang hitam, selesa dan elegant. Awning material thaisilk, body soft cotton yg best sangat! Semua corak sememangnya menawan hati dan warna lebih kuranglah sama (lebih cantik dari dalam gambar). Kali ni banyak warna terang ^_^... Didatangkan dalam 2 size M dan L (beza panjang M & L : 1 inci aje). Selamat menjamu mata...


Harga sehelai untuk size M : RM28.00
dan size L :
RM30.00 sahaja


Kod : TEC#B301
Size : L
Status : SOLD OUT


Kod : TEC#B302
Size : L
Status : SOLD OUT


Kod : TEC#B303
Size : L
Status : SOLD OUT


Kod : TEC#B304
Size : M
Status : SOLD OUT


Kod : TEC#B305
Size : M
Status : SOLD OUT


Kod : TEC#B306
Size : M
Status : SOLD OUT


Kod : TEC#B307
Size : M
Status : SOLD OUT


Kod : TEC#B308
Size : M
Status : SOLD OUT


SHAWL BENANG KAIT

Assalamualaikum w.b.t.

Shawl lagi... corak ni kalau tengok macam biasa aje, tapi ada corak benang kait di bahagian tengahnya. Memang cantik...yang ini pun dapat 2 warna aje (lihat di bawah), hujungnya dihiasi dengan ropol bulat... Bagi peminat shawl jom grab sehelai... Panjang 66 inci dan lebar 18 inci.

Harga sehelai RM12.00 sehelai.


Kod : SBK01
Warna : Black + White
Status : SOLD OUT


Kod : SBK02
Warna : Brown Orange
Status : SOLD OUT

SHAWL PELANGI

Assalamualaikum w.b.t.

Kali nie update Shawl Pelangi yang cantik dan menarik... Ada 2 warna sahaja xambil banyak yang lain dah habis...:(( Material cotton yang jenis xperlu gosok!!! Panjang 62 inci lebar 21 inci dan ada jurai-jurai di hujung shawl ni, memang sesuai sangat!!! Untuk yang suka shawl grablah satu...^_^

Harga sehelai RM12.00 sahaja.


Kod : SP01
Warna : Soft Green
Status : SOLD OUT


Kod : SP02
Warna : Turquoise + Green
Status : SOLD OUT

17 September 2011

TUDUNG EXPRESS COTTON #B2

Tudung express cotton bercorak abstrak dan bunga-bungaan cantik lagi menawan! Material dijamin berkualiti tinggi kali ni dari material cotton benang putih, selesa dan elegant. Awning thaisilk, body soft cotton yang best sangat! Semua corak sememangnya menawan hati dan warna lebih kurang sama dalam gambar. Didatangkan dalam saiz M dan L, tunggu apa lagi buatlah pilihan yang terbaikkkk.... punyaaaa...

Harga sehelai untuk size M : RM28.00
dan size L : RM30.00 sahaja

Kod : TEC#B201
Warna : Black
Size : L
Status : SOLD OUT


Kod : TEC#B202
Warna : Light Red
Size : L
Status : SOLD OUT


Kod : TEC#B203
Warna : Light Purple
Size : L
Status : SOLD OUT


Kod : TEC#B204
Warna : Light Green
Size : M
Status : SOLD OUT

11 September 2011

TUDUNG EXPRESS 5LAYER

Assalammualaikum w.b.t....
Tudung express 5layer nie memang eksklusif design nye susah nak wat layernye :))Jahitan yang berkualiti dan kemas, xpercaya? belilah... Di datangkan dengan pelbagai warna dan corak awning. Material cotton dan awning velvet/codroy (corak pokadot, bunga besar n bunga kecil). Semua dalam size M (sesuai gitu...). Jom beli..... ^_^

Harga sehelai RM36.00 sahaja.



Kod : TE5L01
Warna : Purple
Status : SOLD OUT


Kod : TE5L02
Warna : Soft Purple
Status : SOLD OUT

Kod : TE5L03
Warna : Hijau Lumut
Status : SOLD OUT


Kod : TE5L04
Warna : Light nescafe
Status : SOLD OUT


Kod : TE5L05
Warna : Brown Green
Status : SOLD OUT


Kod : TE5L06
Warna : Hijau Lumut
Status : SOLD OUT


Kod : TE5L07
Warna : Soft Yellow
Status : SOLD OUT


Kod : TE5L08
Warna : Soft Green
Status : SOLD OUT


Kod : TE5L09
Warna : Dark Grey
Status : SOLD OUT


Kod : TE5L10
Warna : Brown Orange
Status : SOLD OUT

"JADILAH YANG PERTAMA " JOM FOLLOW BY EMAIL

There was an error in this gadget