Assalamualaikum w.b.t.

Jom ramai-ramai jadi follower Canteknye Collection... just click follower button di bawah...

Koleksi di sini best plz bagi tahu kawan-kawan sekali ya!!! “so kita anjoy” happy shopping 2 all of u......

Followers

ORDER FORM

Assalammualaikum w.t.b.

 

Pihak Canteknye Collection amat berbesar hati kerana anda melayari blog ini dan mengisi "ORDER FORM" di bawah dengan ikhlas dan jujur...^_^.  Sila isikan maklumat yang lengkap dan tepat bagi mengelakkan sebarang kesulitan semasa proses penghantaran dilakukan. Terima kasih di atas sokongan dan kesungguhan anda!!!

Kategori Pilihan :
Nama Penuh :
Alamat Email (PENTING) :
Telefon (H/P) :
Alamat (PENTING) :
Poskod :
Kod Item :
Kod Alternatif (jika kod di atas tiada stok)
Penghantaran :
Nak Bayar Bila :
Pembayaran Melalui :
Pertanyaan :

Sila semak kembali "ORDER FORM" SEBELUM "SUBMIT" ke pihak Canteknye Collection. Sekian, terima kasih.

Anda akan menerima reply dari kami dalam tempoh 24jam-36jam, sekiranya tiada anda boleh check "SPAM BOX" dan sekiranya tiada juga mohon maklumkan kepada pihak kami untuk tindakan lanjut.

By owner Canteknye Collection: eizar zar


This contact form was created by Freedback.

26 January 2012

CLEARANCE SALE NY2012 PART 2

Assalamualaikum w.b.t.

Ini sambungan CLEARANCE SALE ari 2. Bila check balik stok, tengok masih ada lagi yang belum clear, jadi yang ini pun ditawarkan dengan harga gempak gila.... jom scroll di bawah...
Kalau dah ada yang berkenaan tu janganlah lupa isi ORDER FORM tu ya!!! Dan kalau nak lagi discount RM1.00 tu bolehlah hantar SMS taip macam ni pun dah cukup "dah isi/check balik/dll" simple bukan, tup tup dah dapat discount lagi.... horeyyyy.....

Shawl Cotton 2 Tone, Shawl Benang Kait & Syria Arab

Normal price RM15.00 : Now RM9.00 only



Normal price RM15.00 : Now RM9.00 only



Normal price RM15.00 : Now RM9.00 only
Kod: NY2012P2-05


Normal price RM28.00 : Now RM18.00 only
Size : M
Kod: NY2012P2-06


0 comments:

Post a Comment

"JADILAH YANG PERTAMA " JOM FOLLOW BY EMAIL

There was an error in this gadget