Assalamualaikum w.b.t.

Jom ramai-ramai jadi follower Canteknye Collection... just click follower button di bawah...

Koleksi di sini best plz bagi tahu kawan-kawan sekali ya!!! “so kita anjoy” happy shopping 2 all of u......

Followers

ORDER FORM

Assalammualaikum w.t.b.

 

Pihak Canteknye Collection amat berbesar hati kerana anda melayari blog ini dan mengisi "ORDER FORM" di bawah dengan ikhlas dan jujur...^_^.  Sila isikan maklumat yang lengkap dan tepat bagi mengelakkan sebarang kesulitan semasa proses penghantaran dilakukan. Terima kasih di atas sokongan dan kesungguhan anda!!!

Kategori Pilihan :
Nama Penuh :
Alamat Email (PENTING) :
Telefon (H/P) :
Alamat (PENTING) :
Poskod :
Kod Item :
Kod Alternatif (jika kod di atas tiada stok)
Penghantaran :
Nak Bayar Bila :
Pembayaran Melalui :
Pertanyaan :

Sila semak kembali "ORDER FORM" SEBELUM "SUBMIT" ke pihak Canteknye Collection. Sekian, terima kasih.

Anda akan menerima reply dari kami dalam tempoh 24jam-36jam, sekiranya tiada anda boleh check "SPAM BOX" dan sekiranya tiada juga mohon maklumkan kepada pihak kami untuk tindakan lanjut.

By owner Canteknye Collection: eizar zar


This contact form was created by Freedback.

Telekung

TELEKUNG SULAM BUNGA TIMBUL

Telekung Sulam Bunga Timbul dari HCMC, material dari jenis kain cotton Vietnam yang sejuk, lembut dan selesa. Sesuai untuk semua size sebab bidangnya lebar... mesti puas hati punyalah.  Jenis sulam yang macam ni sebenarnya ada banyak di Vietnam cuma yang membezakan harganya adalah kuntuman bunganya. Ha!!! yang ada di bawah ni kuntuman bunganya ada 43 kuntum, jadi mahal sikitlah..., tapi tak mahallah macam kat luar sana tu anggaran RM110.00 ke atas.  Kat blog nie aje murah sikit... Ada 2 jenis warna, setiap warna ada 3 helai... stok xbanyak nak test market dulu...hehehe^_^ (gambar kurang menarik dah banyak kali cuba, tapi yang sebenar memang cantik sangat...)

Harga sepasang RM90.00 sahaja.


Kod : T01
Warna : Putih (Bunga light pink)
Status : Available


Kod : T02
Warna : Cream (Bunga light purple)
Status : Available

"JADILAH YANG PERTAMA " JOM FOLLOW BY EMAIL

There was an error in this gadget