Assalamualaikum w.b.t.

Jom ramai-ramai jadi follower Canteknye Collection... just click follower button di bawah...

Koleksi di sini best plz bagi tahu kawan-kawan sekali ya!!! “so kita anjoy” happy shopping 2 all of u......

Followers

ORDER FORM

Assalammualaikum w.t.b.

 

Pihak Canteknye Collection amat berbesar hati kerana anda melayari blog ini dan mengisi "ORDER FORM" di bawah dengan ikhlas dan jujur...^_^.  Sila isikan maklumat yang lengkap dan tepat bagi mengelakkan sebarang kesulitan semasa proses penghantaran dilakukan. Terima kasih di atas sokongan dan kesungguhan anda!!!

Kategori Pilihan :
Nama Penuh :
Alamat Email (PENTING) :
Telefon (H/P) :
Alamat (PENTING) :
Poskod :
Kod Item :
Kod Alternatif (jika kod di atas tiada stok)
Penghantaran :
Nak Bayar Bila :
Pembayaran Melalui :
Pertanyaan :

Sila semak kembali "ORDER FORM" SEBELUM "SUBMIT" ke pihak Canteknye Collection. Sekian, terima kasih.

Anda akan menerima reply dari kami dalam tempoh 24jam-36jam, sekiranya tiada anda boleh check "SPAM BOX" dan sekiranya tiada juga mohon maklumkan kepada pihak kami untuk tindakan lanjut.

By owner Canteknye Collection: eizar zar


This contact form was created by Freedback.

Catatan

 13 SEPTEMBER 2011






 Bercuti bersama keluarga ke Langkawi pada 15 - 16 September 2011, Federal Villa Rumah Peranginan Persekutuan... kita enjoy:))

   


 
12 SEPTEMBER 2011



Gelagat Adam semasa nak update stok baru, dia sibuk dengan model kaku tu, good boy... muahhhh^_^ from ibu:))



13 JANUARI 2011

Coz tak puas hati pasal pergi jalan TAR, aku ajak adik aku di Bangi untuk cari tudung untuk di upload dan update blog.  Walaupun anak (Adam) aku masih demam ayahnya jaga aku dengan anak aku yang sulung Amirul pergi ke rumah mak uda dia di Bangi Seksyen 3.  Dapatlah dua kedai.  Di Seksyen 7 Tambahan 2 mahal sangat, cari lagi jumpa di ...... murah dan berkualiti.  Aku belilah 2 corak yang menarik... xsempat nak upload lagi coz anak masih demam, minggu ni dah puas hati dengan hasil carian... tapi disebabkan blog aku masih baru aku kena buat promosi lagi... InsyaAllah,  Allah akan permudahkan urusanku amin.........


 12 JANUARI 2011


Memang minggu nie aku bercadang nak "serang" jalan TAR nak cari koleksi tudung terkini yang macam dalam blog-blog online yang lain.  Adalah beberapa buah kedai yang sebelum nie aku cari maklumat dalam internet dan biras aku bagi add. DIR Gallery dan Shanghai Silk.  Shanghai Silk ni aku jumpa dan dah tengok koleksinya banyak shawl, tapi tak menarik minat aku untuk memborong... kemudian pergi cari pula DIR Gallery, cari punya cari x jumpa tension betul... dengan anak demamnya bawa juga coz nak cari koleksi yang aku nak 2.  Nak cover aku rembatlah hanger tudung awning sebelum my hubby bising... coz dia yang temankan.  Balik rumah terus buka internet tengok koleksi Fazli Ferina rupa-rupanya sebelah Muaz dalam Globe... nanti aku akan pergi balik... tunggu...........



"DAH PANDAI DAH"
Hari belajar lagi macam mana nak add blog kesukaan ke dalam blog kita Blog I'm Following, rupanya senang aje.. mula-mula copy url blog 2 (alamat blog) kemudiaan paste inilah hasilnya setakat ini blog-blog inilah yang sy selalu tengok...

"JADILAH YANG PERTAMA " JOM FOLLOW BY EMAIL

There was an error in this gadget